Çukurova Halk Eğitimi Merkezi

Vizyon: Türk Milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini taşıyan; yurttaşlık görev ve sorumluluğunun bilincinde,ülkesine ve milletine yararlı, ülke ve millet sevgisi ile dolu; bilgili, becerili, üretici ve nitelikli iş gücüne sahip; Uyumlu, dengeli bir toplum oluşturacak mutlu ve yaşam kalitesi yüksek, aynı zamanda kendi geçim ve mutluluğunu sağlayacak bir mesleğin bilgi, davranış ve genel kültürüne sahip bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Tüm bireylere 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek bilgi,beceri ve davranışları kazandırmak, toplumun ilgi ve istekleri doğrultusunda ekonomik,toplumsal ve kültürel gelişmelerini sağlamak, çeşitli süre ve düzeylerde, düşünen,araştıran,kendine güvenen ve sorumluluk sahibi kişiler yetiştirerek bilgi toplumunun oluşturulmasına katkı sağlayarak bireylerin yaşam kalitesini yükseltmektir.

Başarılar:

Isınma: Klimalı
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://cukurovahem.meb.k12.tr

Adres - Huzurevleri Mahallesi 77093 Sokak No 6 Hoca Ahmet Yesevi İlkokulu Yanı Çukurova / ADANA

Öğretim Şekli :Tam Gün Tam Yıl

Yerleşim Yeri - Huzurevleri Mahallesi Hoca Ahmet Yesevi İlkokulu Yanı

Ulaşım 7/C Özel Halk Otobüsü, Metro Mavi Bulvar Durağı yürüme mesafesi, Türkmenbaşı Bulvarı Belediyeevleri kavşağı yürüme mesafesi

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 5 km